Рент А Кар в България от Лъки Рент А Кар

Защо да изберем Лъки Рент а Кар?

Въпреки, че е млада компания, Лъки Рент а Кар разполага с екип от професионалисти. Всеки наш служител има повече от 12 годишен опит в отдаването на автомобили под наем, което гарантира високото качество на предлаганата услуга и напълно удовлетворени клиенти.

Друго наше предимство е, че държим на откритите отношения с нашите клиенти, като разчитаме на същото и от тяхна страна. Ние вярваме, че всичко за използването на рент а кар трябва да е ясно още в началото. Затова Вие ще получите отговор на всеки Ваш въпрос, който ви интересува, за наемането на кола.

Нашата основна цел е да създадем коректни отношения с клиентите като изградим дългосрочни контакти базирани на лоялност и точност. Най-важното за нас е клиентите ни да останат доволни, да ни препоръчат на своите приятели и да се върнат при нас за още вълнуващи пътешествия, изпълнени с позитивни емоции.

Защо да взема рент а кар?

Защото рент а кар услугата на Лъки Рент а Кар е достъпна за всички и добавя комфорт, сигурност и гъвкавост, когато се нуждаете от автомобил.

Много хора все още вярват, че наем на кола се използва само от чужденци при пътуването им в България. Разбира се, това изобщо не е вярно, защото наемането на превозно средство е икономически оправдано и рентабилно в много случаи. Ето някои от тях:

Когато колата ви е на ремонт

Краткосрочните наеми на автомобили, дори само за ден-два, са много популярни, когато имате нужда от бързо решение в спешни ситуация. Когато вашият автомобил е на непредвиден ремонт, свържете се незабавно с нас и ние ще ви осигурим качествен автомобил на разумна цена. Какво получавате в замяна? Свобода, безгрижие и сигурност.

Рент а Кар за цялата компания

Планирате почивка или бизнес пътуване с Ваши приятели? Защо да пътувате с две коли, когато можете да вземете бус под наем. Така ще спестите разходи за гориво, а и когато сме заедно е по-весело.

Идвате от чужбина

Когато Ваши приятели идват от  чужбина rent-a-car е изключително удобна и практична услуга. Независимо дали става дума за бизнес визита или пътешествие с приятели, това е един добър начин да бъдат независими и самостоятелни в планирането на своята почивка. С наетото превозно средство можете да отидете, където и когато пожелаете, без да сте зависими от местния транспорт.

 

Пътувайте със стил

Нека бъдем честни – често искаме да впечатлим другите хора със стила и външния си вид. Тъй като не се нуждаем от скъпи коли под наем всеки ден, а и поддръжката на такъв автомобил е доста скъпа, то със сигурност е по-изгодно да го наемем за определен период от време.

 

Нашата рент а кар услуга оценена от нашите клиенти

Прочетете коментарите

Споделете Вашето мнение

Колко струва Рент а Кар?

Цената за  рент а кар в София или всеки друг голям град зависи от много фактори. Ето някои от най-важните от тях, които да вземете под внимание, когато избирате автомобил:

  1. Кога правите резервация;
  2. Кога ще ползвате рент а кар;
  3. От къде взимате колата;
  4. Къде искате да върнете колата;
  5. Колко дълго ще ползвате автомобила под наем;
  6. Вида на колата под наем;
  7. Възрастта на наемателя;

Кога ще наемете рент а кар

В агенциите за коли под наем в България има ясно изразена сезонност. Рент а кар компаниите обикновено са най-натоварени през летния сезон, когато се обслужват основно туристи. В този период е много вероятно да получите по-висока оферта.

Друга ясно изразена тенденция при наемане на автомобили се забелязва през делничните дни. Тогава наемателите са предимно бизнес клиенти, които се нуждаят от превозно средство, с което да обиколят града или страната за своите делови срещи и ангажименти. Поради тази причина е много вероятно да получите по-добра цена за рент а кар през уикенда, отколкото през работните дни.

 

От къде взимате колата

Лъки Рент а Кар предлага удобната услуга за доставка на резервиран автомобил до адрес в София, без допълнителна такса. Това включва Терминал 1 и Терминал 2 на Летище София. Така, наемането на кола от летището е невероятно удобно. Ако пътувате до голям град със самолет, няма да е нужно да ползвате обществен транспорт или таксита, за да се придвижите до офис на компанията. Така може да спестите много повече средства, отколкото е цената на таксито или билетите за градски транспорт.

Къде искате да върнете колата

Връщането на колата под наем на място различно от това, от което сте я взели, вероятно ще ви струва по-скъпо. За повечето компании това важи с еднаква сила, независимо дали ще пътувате из страната или оставате автомобила в същия град.

Връщането на нает от Лъки Рент а Кар автомобил на различен от наемането адрес, но в рамките на същия град не се таксува допълнително. Дължите еднопосочен наем само ако върнете колата в друг град.

Колко дълго ще ползвате рент а кар

Като цяло правилото е следното – за колкото по-дълго резервирате кола, толкова по-ниска ще бъде дневната ви цена. И ако планирате дълго пътуване, може би е по-добре да се договорите за изгоден месечен наем на автомобила.

Тип превозно средство

Всяка компания за наем на автомобили има различен начин за класифициране на превозните средства, които наемате. Можете да сте сигурни, че колкото по-изискана и голяма е колата, толкова по-скъпа цена ще платите. Наемът на висок клас бизнес автомобили от топ рент а кар категория обикновено е с най-високи тарифи.

Възрастта на шофьора

Ако сте на възраст под 21 години дължите допълнителна такса, в зависимост от класа на автомобила под наем. Освен това шофьорите, които са под 21 години, може да нямат право да наемат превозни средства от високите класове.

 

 

Разбира се, това са само част от факторите, които имат значение за определяне на цената за автомобили под наем в България. Такива можем да изброим още много, но придържайки се към ценовата политика на Лъки Рент а Кар, тези може би са най-важните. Можете да разгледате нашите цени, като си изберете дати в нашата страница за наемане на кола. А за всичко, което остане неизяснено, можете да ни пишете.

Абонирайте се за нашите специални оферти за коли под наем