Джипове под наем

Наемете SUV, джип или 4х4 автомобил

Джип

Dacia Duster 4x4

Dacia Duster 4x4

Джип

Депозит € 500

Места 5
Врати 5
Багаж 2
Скорости Мех.
Климатик Да
4x4
Цени от 29,54
Kia Sportage

Kia Sportage

Джип

Депозит € 500

Места 5
Врати 5
Багаж 3
Скорости Мех.
Климатик Да
Цени от 30,73
Renault Kadjar Automatic

Renault Kadjar Automatic

Джип, Автоматик

Депозит € 500

Места 5
Врати 5
Багаж 2
Скорости Авт.
Климатик Да
Цени от 34,54

Защо да изберете джип под наем

Когато се нуждаете да ползвате кола под наем е добре да съобразите няколко основни неща, но най-важното от всичко е какви качества и предимства трябва да притежава автомобила.

Наемането на джип е добър вариант, когато искате да имате повече сигурност на пътя през зимата, но и през останалите сезони. Джипа, дори и да не е с задвижване 4х4, Ви гарантира по-добра проходимост от останалите автомобили. Освен това, видимостта при тези така насечени SUV автомобили е по-добра, заради по-високата позиция на шофьора. Не на последно място е и комфорта и самочувствието от управлението на такъв автомобил под наем.

Джип под наем в София

Джиповете под наем в София, които Lucky Rent a Car предлага са надеждни и проходими. Когато добавим към това и изгодните цени и неповторими условия се получава наистина рент а кар услуга на високо ниво.

Разгледайте разнообразието от марки  и модели, малки и големи, градски джипове под наем в София или с задвижване 4х4, с автоматични скорости или с механични скорости. Изберете джип под наем и резервирайте онлайн или по телефона.

Възползвайте се от нашата услуга за доставка на кола под наем в София до адрес напълно безплатно или наемете джип от летище София.

Комфортен, надежден и сигурен – този клас автомобил е подходящ за шофиране в градски и извънградски условия от мъже и жени.

 

Въведете Вашите дати за джип под наем в София и вижте нашите ниски цени.