Кола под наем в България
от
Лъки Рент А Кар

Национално покритие

Без значение къде в България искате да наемете кола, ние ще Ви я доставим. Можете да разчитате на нашите представители за кола под наем в София, Пловдив, Варна и Бургас. А защо не наемете кола и в курортите Слънчев бряг, Албена, Созопол, Банско, Боровец. Ние доставяме коли под наем и в Сандански.

Разнообразие от коли под наем

Lucky Рент а кар предлага коли под наем от всички класове. Искате да вземете луксозна кола под наем в София или да наемете евтин автомобил в страната? Малка или голяма, комфортна или икономична ... Разгледайте нашия автомобилен парк.

Неустоими условия

Знаем че Ви е трудно да се ориентирате в множеството оферти за коли под наем в България и във всички детайли по договора. Погледнете нашите атрактивни цени, ниски депозити и прозрачни условия. Няма да скрием нищо от Вас. В нашите договори за кола под наем няма дребен шрифт.

Често наемани автомобили

Защо кола под наем в България

Все по-често и на все повече хора им се налага да наемат кола. Причините може да са от различно естество:

 • Нямате автомобил, но Ви се налага да пътувате;
 • Вашия автомобил не е достатъчно голям, за да събере всичкия Ви багаж;
 • Колата Ви е с по-малко места отколкото наброява компанията Ви;
 • Колата Ви е в сервиз;
 • Ваш приятел от чужбина ще Ви идва на гости;
 • Ще пътувате в чужбина, но не сте сигурен в състоянието на Вашата кола;
 • Искате да оставите добро впечатление, а Вашия автомобил не е достатъчно представителен;
 • и още много причини…

В това няма нищо лошо, но запознати ли сте с всички изисквания на компаниите предлагащи коли под наем в София, например. А ако Ви се наложи да пътувате с наетия автомобил в чужбина? Трябва ли да имате кредитна карта за да наемете автомобил? Кога се плаща наема на колата? Има ли други задължителни такси освен наема? Защо трябва да платите депозит?

Въпросите които можете да зададете са твърде много. Разбира се, това не е притеснително, дори напротив, хубаво е да се интересувате. Но едва ли ще откриете цялата тази информация събрана на едно място. Ние вече няколко пъти се опитваме да я систематизираме, но не успяваме. Затова Ви даваме съвет: Свържете се с нас и ние ще отговорим на всички въпроси, които имате. Изпратете ни Вашето запитване за кола под наем и ние ще се погрижим да изясним всички неясноти.

Абонирайте се за нашите специални оферти за коли под наем

Каква кола под наем в България

Водени от нашите ценности ние предоставяме на всеки наш клиент точно такава услуга, от каквато се нуждае в конкретния момент. Нашето мислене е насочено за решаване на Вашите проблеми и Ви предлагаме персонално решение, когато се нуждаете от кола под наем. За нас е от изключителна важност да отговорим на очакванията на всеки един от Вас – нашите клиенти. Ето защо ние Ви предлагаме:

 • Малки, коли под наем за градско пътуване;
 • Икономични автомобили за хора с ограничен бюджет;
 • Ккомпактни коли с повече място и нисък разход и цена;
 • Комби – за повече багаж в колата под наем;
 • Миниван 6+1 места, за да има място за всички в колата;
 • Пътнически бус 8+1 места за цялата компания;
 • Товарен бус, защото често се налага да преместим нещо;
 • Джипове, SUV и 4х4 коли с повишена проходимост за спокойствие и сигурност през зимата;

Предлаганите автомобили, в зависимост от техния клас са оборудвани с необходимите системи за безопасност и допълнителни екстри. Именно тези екстри, ще направят изживяването Ви по време на наема неповторимо: стабилизиращ контрол в завой, анти-блокираща система на спирачките, система за подпомагане при потегляне при наклон, автоматични фарове, фарове за мъгла … Не са за пренебрегване и системите в автомобила, които ще внесат комфорт в пътуването Ви: круиз контрол за автоматично поддържане на постоянна скорост, ограничител на скоростта, следене на пътната маркировка, предупреждение при превишаване на скоростта и др.

Разгледайте нашите предложения за кола под наем и последвайте нашата страница във фейсбук @luckyrentacarbg