Кола под наем за месец
Дългосрочен рент а кар

Кола под наем за месец

Ползването на кола под наем за месец е добър вариант за пестене на разходи. Колкото по-дълъг е периода на ползване, толкова по-ниска дневна цена ще получите.

Ето някои от нашите предложения за месечен рент а кар:

* Цената зависи от сезона.
Въведете желаните дати за наем до 60 дни за да видите точната сума за периода:

От какво зависи цената за месечен наем на автомобил?

Както в общия случай за рент а кар, така и при месечен наем, цената зависи от класа на автомобила и сезона на управление. За да улесним Вашето търсене и да можете да планирате разхода си за кола на месец, в нашия сайт, в страницата за наемане на кола можете да изберете желания период. В случай, че искате да използвате автомобила за период над 60 дни, то тогава трябва да се свържете с нас, за да уточним всички детайли, които влияят на цената. В противен случай няма да е коректно спрямо Вас.

Дългосрочен наем на кола

За нас в Лъки Рент а Кар дългосрочния наем на кола е идеален начин да изградим дългосрочни партньорски взаимоотношения с нашите клиенти.

Важно е да направим разлика между месечен наем на автомобил и дългосрочен наем на кола.

В първия случай ние предлагаме значителна отстъпка от цената, при стандартните условия за рент а кар, като запазването на кола е лесно – онлайн или по телефона, плащането на дължимите суми е в началото за целия период и други характерни особености за обичайния случай на ползване на кола под наем в София или други градове на България.

Във втория случай, когато говорим за дългосрочен наем на кола над 60 дни, ние подхождаме индивидуално спрямо необходимостта и изискванията на клиента. Събираме информация за това, което реално Ви е нужно и до 24 часа Ви представяме оферта, калкулирана специално за Вас. Да, звучи различно, но и Вашия случай е различен от всички останали. Именно заради това, ние ще съобразим предложението ни с продължителността на ползване, предпочитани марка и модел, характеристики като вида на скоростите (ръчни или автоматични), очаквания пробег, който ще се изминава и още няколко фактора.

За да Ви помогнем да добиете предствава, тук ще посочим няколко

Индикативни предложения за дългосрочен наем

Цената зависи от сезона.

Цена за дългосрочен наем

Ползването на кола за дълъг период има своите специфични различия от стандартния рент а кар.  Когато търсите дългосрочен наем на кола, Вашите очаквания са за ниска цена, но трябва да бъдете внимателни в избора си. Ще откриете безброй предложения на изумително ниски цени, но знаете ли какво точно плащате. В цената за дългосрочен договор с Лъки Рент а Кар Ви предлагаме комплексно решение на всичките Ви проблеми:
  • Плащане на наема на месечни периоди;
  • Застраховка ГО;
  • Застраховка Каско – възможност за избор на покритието;
  • Пътен данък;
  • Винетка;
  • Технически обслужвания;
  • Заместващ автомобил – в зависимост от избраното застрахователно покритие.
  • Пътна помощ;
  • Възможност за определяне на индивидуален месечен пробег;
За да получите своята индивидуална оферта за дългосрочен наем на автомобил, изпратете Вашите данни за обратна връзка и ние ще се свържем с Вас