Кола под наем за месец
Дългосрочен рент а кар

Кола под наем за месец

Ползването на кола под наем за месец е добър вариант за пестене на разходи. Колкото по-дълъг е периода на ползване, толкова по-ниска дневна цена ще получите.

Ето някои от нашите предложения за месечен рент а кар:

 

* Цената зависи от сезона.
Въведете желаните дати за наем до 60 дни за да видите точната сума за периода:

От какво зависи цената за месечен наем на автомобил?

Както в общия случай за рент а кар, така и при месечен наем, цената зависи от класа на автомобила и сезона на управление. За да улесним Вашето търсене и да може да планирате разхода си за кола на месец, в нашия сайт, в страницата за наемане на кола можете да изберете желания период. В случай, че искате да използвате автомобила за период над 60 дни, то тогава трябва да се свържете с нас, за да уточним всички детайли, които влияят на цената. В противен случай няма да е коректно спрямо Вас.

Дългосрочен наем на кола

За нас в Лъки Рент а Кар дългосрочният наем на кола е идеален начин да изградим дългосрочни партньорски взаимоотношения с нашите клиенти.

Важно е да направим разлика между месечен наем на автомобил и дългосрочен наем на кола.

В първия случай ние предлагаме значителна отстъпка от цената, при стандартните условия за рент а кар, като запазването на кола е лесно – онлайн или по телефона, плащането на дължимите суми е в началото за целия период и други характерни особености за обичайния случай на ползване на кола под наем в София или други градове на България.

Във втория случай, когато говорим за дългосрочен наем на кола над 60 дни, ние подхождаме индивидуално спрямо необходимостта и изискванията на клиента. Събираме информация за това, което реално Ви е нужно и до 24 часа Ви представяме оферта, калкулирана специално за Вас. Да, звучи различно, но и Вашия случай е различен от всички останали. Именно заради това, ние ще съобразим предложението ни с продължителността на ползване, предпочитани марка и модел, характеристики като вида на скоростите (ръчни или автоматични), очаквания пробег, който ще се изминава и още няколко фактора.

За да Ви помогнем да добиете представа, тук ще посочим няколко:

Индикативни предложения за дългосрочен наем

Цената зависи от сезона и продължителността на наемане.

Цена за дългосрочен наем

Ползването на кола за дълъг период има своите специфични различия от стандартния рент а кар.  Когато търсите дългосрочен наем на кола, Вашите очаквания са за ниска цена, но трябва да бъдете внимателни в избора си. Ще откриете безброй предложения на изумително ниски цени, но знаете ли какво точно плащате. В цената за дългосрочен договор с Лъки Рент а Кар Ви предлагаме комплексно решение на всичките Ви проблеми:

  • Плащане на наема на месечни периоди;

  • Застраховка ГО;

  • Застраховка Каско – възможност за избор на покритието;

  • Пътен данък;

  • Винетка;

  • Технически обслужвания;

  • Заместващ автомобил – в зависимост от избраното застрахователно покритие.

  • Пътна помощ;

  • Възможност за определяне на индивидуален месечен пробег;

 

За да получите своята индивидуална оферта за дългосрочен наем на автомобил, изпратете Вашите данни за обратна връзка и ние ще се свържем с Вас.