Лъки Рент А Кар

Коли под наем София от Лъки рент а кар

Лъки Рент а Кар Бг - Нашата история

Лъки Рент а Кар Бг стартира своята дейност с предлагането на коли под наем в София. И понеже бизнеса ни се разрастна по-бързо от очакванията ни, вече предлагаме коли под наем в София, Пловдив, Варна и Бургас. Всъщност, ние ще Ви доставим кола под наем в цяла България.

Защо трябва да ни се доверите и да резервирате рент а кар кола от Лъки Рент а Кар

Ние сме млада компания на пазара на коли под наем в България. Ние сме убедени, че познаваме Вашите нужди и желания, които искате да удовлетворите, когато наемате автомобил. Това наше убеждение се дължи на факта, че екипа ни е съставен само от професионалисти с многогодишен опит в сферата на обслужване на клиенти за рент а кар и поддържане на автомобилни паркове. И не само това, ние продължаваме да го правим и се развиваме непрестанно.

Това ни дава увереността, че знаем точно каква услуга търсите и сме сигурни, че това което Ви предлагаме, отговаря 100% на Вашите високи изисквания.

Кое ни прави различни

Нашата грижа за Вашето спокойствие.

Бъдете уверени, ние няма да Ви безпокоим докато ползвате рент а кар кола от нас. В случай, че имате нужда от съдействие, ние винаги сме близо до Вас. Имате желание което е извън рамките на предлаганата от нас услуга – споделете го с нас. Уверени сме, че ще Ви изненадаме с нашите възможности.

Имате нужда от приятелски съвет – Лъки рент а кар Бг е на Ваше разположение!

Не забравяйте – взаимното доверие е ключът към истинското приятелство.

Ние Ви вярваме! Доверете ни се и Вие!

Договор за коли под наем София

Ясните условия на Лъки рент а кар Бг

Всички наши условия ще обсъдим с Вас още при потвърждаване на резервацията. Така ще знаете всичко, което Ви интересува още от самото начало.

Разнообразни варианти за рент а кар

Сами избирате колата, скоростната кутия, обхвата на наемната цена (по-ниска цена със самоучастие или цена с Пълно покритие), адрес на доставка и още много други възможности.

Професионално отношение

Бихме могли да Ви обещаем всичко, но ние няма да го направим. Единственото, което гарантираме е това, че ще се почувствате специални. Предлагаме Ви коли под наем, защото сме професионалисти точно в това.