Рент а кар - съпътстващи услуги

Коли под наем

Коли под наем Lucky Ви предлагаме голямо разнообразие от проверени, напълно оборудвани, комфортни автомобили под наем в цялата страна. Защо да изберете нашите автомобили? Защото още не сте разгледали автопарка ни. Направете го и резервирайте своята кола под наем при невероятно изгодни уловия . .

Паркинг летище

Lucky Рент а кар предлага на своите клиенти грижа за собствените им автомобили. Планирали сте пътуване извън страната със самолет, а не знаете къде да оставите автомобила си през това време? Разгледайте нашата специална услуга за паркинг до летище София, летище Варна и летище Пловдив . . .

Трансфери

Трябва да пътувате, а не обичате да шофирате? Изморени сте от дълъг полет, а имате още път до крайната дестинация? Искате да се отпуснете и да си починете непосредствено преди пристигането Ви? Искате да се насладите на невероятната природа? За Вас имаме специално предложение: Трансфер. Наеми автомобил заедно с шофьор . . .

Комфорт и спокойствие

Пътуването с наетия автомобил трябва да бъде удоволствие и приятно изживяване. Нуждаете се от допълнителна навигация, за да не се изгубите, столче за детето Ви, багажник за ски или велосипед, вериги за сняг или просто искате детето Ви и Вие да имате непрекъсната интернет връзка . . .

Флийт сервиз

За нас грижата за автомобила е от голямо значение за безопасността, сигурността и комфорта. Ако ни позволите, ще се погрижим за Вашия собствен автомобил с нашия професионализъм и цялата ни отговорнос. Свържете се с нас и ни споделете с какво мислите че можем да Ви помогнем в поддържането на Вашия автомобил, ние ще го направим . . .

Оперативен лизинг

Искате да карате чисто нов автомобил. Имате предпочитания за марката и модела. Конфигурирайте нивото на оборудване и безопасност и се свържете с нас. Ние ще договорим най-добрите условия от дилъра на марката и ще Ви предложим неустоим месечен наем. При това с всички данъчни предимства на Оперативен лизинг . . .