Кола под наем в София

Как да вземете кола под наем в София

Lucky Rent A Car BG Ви предлага коли под наем в София, с възможност за наемане и връщане на територията на града, без допълнителна такса. Можете да вземете  избраната кола под наем в София на посочен от Вас адрес. Ние ще Ви го доставим в посочения в резервацията ден и час напълно безплатно.
Офисът ни се намира на комуникативно място близо до летище София и на минута от метростанция, но няма защо да го търсите на картата. Не е необходимо дори да проучвате как да стигнете до нас, без значение с автомобил или с градския транспорт.
Ние ще Ви доставим колата под наем, както и ще я вземем, от най удобното за Вас място в София. Дори адресите на наемане и връщане да са различни, ние ще се съобразим с това. Достатъчно е да ги посочите, когато резервирате кола под наем в София.

Кола под наем в София

Кола под наем на летище София

Летище София е най-голямото летище за пътници и товари в България. Със своите два терминала, летището има възможност да посреща и изпраща милиони пътници всяка година. 

Построено още в началото на 20-ти век, Летище София се развива непрестанно. През 2006 година е открит и втори терминал – удобен, модерен, с още повече удобства за пътуващите и възможност да наемете кола на самия терминал.

Летището се намира в непосредствена близост до града. Връзката му със столицата е изключително удобна и разнообразна: автобус, метро, автомобил.

Ако живеете извън България и планирате да посетите София, най-вероятно ще направите това със самолет. А ако се нуждаете от кола под наем на Летище София, то ние ще Ви я доставим напълно безплатно. Дори и да искате да върнете колата на адрес в града, то доставката на Летище София отново ще е без допълнителна такса, както и връщането и в града.

Sofia Airport Car Rental

С кола под наем в София и България

София - отправна точка за пътуване с кола под наем в България

София е най-големия град в България и столица на държавата. В града са концентрирани всички административни и управленски институции на България. 

Местата за разглеждане в София и околностите са много и изборът Ви няма да е лесен. Можете да се възползвате от местни гид-ове и тур-оператори, които организират градски и околоградски екскурзии, но със сигурност ще се нуждаете от кола под наем, за да можете да бъдете достатъчно мобилни и независими.

Car rent in Sofia

Града е известен със своите музеи, близостта му до планините Витоша, Рила, Пирин разкопките на старинната крепост Сердика и други забележителности. Самото разположение на града в Софийското поле в Стара планина, допринася за неговия приятен за живот климат.

София е отправна точка за посещение на много забележителности в българия. Някои от тях се намират съвсем близо до града. Други са на сравнително близки разстояния, но и за едните и за другите ще се нуждаете от автомобил под наем. Само за един час можете да стигнете до зимния курорт Боровец. За малко повече от час сте в Банско, а за почти два часа можете да бъдете в Пампорово.

В непосредствена близост до столицата се намират и подбалканските революционни селища копривщица, Клисура и Панагюрище. Препоръчваме Ви да ги посетите и да усетите духа на революционните борби за освобождение на България от края на 19-ти век.

Възползвайте се от кола под наем в София, за да посетите множеството културни събития, концерти и спортни мероприятия, изложения и всякакви други събития, организирани на територията на града.

От София до Черно море с кола под наем

Изцяло изградената автомагистрала Тракия, Ви дава възможност да отидете на южното черноморие комфортно и сигурно с нает в София автомобил. Това в повечето случаи е предпочитан вариант, отколкото да планирате пристигане от чужбина на летището и от там да вземете кола под наем в Бургас, защото летището в София е с много повече редовни и чартърни полети на ниски цени.

Пътуването до северните курортни центрове, както и с кола под наем до Варна, не е толкова бързо, както до Бургас. Въпреки това, при правилно планиране на времето си, можете да се насладите на незабравима почивка. Възползвайте се от това, че ще минете през Велико Търново с наетата кола, за да го разгледате. Старопрестолния град ще остави у Вас незабравими спомени със своята крепост и средновековен дух.

По пътя си от София към северните черноморски курорти с кола под наем, не пропускайте и старите български столици Плиска и Преслав.