Кола под наем в София

Как да вземете кола под наем в София

Lucky Rent A Car BG Ви предлага кола под наем в София, с възможност за наемане и връщане на територията на града, без допълнителна такса. Можете да вземете  избраната кола под наем в София на посочен от Вас адрес. Ние ще Ви го доставим в уговорения в резервацията ден и час напълно безплатно.
Офисът ни се намира на комуникативно място близо до летище София и на минута от метростанция, но няма защо да го търсите на картата. Не е необходимо дори да проучвате как да стигнете до нас, без значение с автомобил или с градския транспорт.
Ние ще Ви доставим колата под наем, както и ще я вземем, от най удобното за Вас място в София. Дори адресите на наемане и връщане да са различни, ние ще се съобразим с това. Достатъчно е да ги посочите след като Ви потвърдим резервацията или няколко дни преди деня на наемане на колата. 

Нашите клиенти оценяват рент а кар услугите по много критерии, но ние вярваме, че доставката до адрес е една от тях.

Последвайте бутона по-долу и въведете желаните дати за наемане и връщане за да видите цените на rent a car услугата ни.

Кола под наем на летище София

Летище София е най-голямото летище за пътници и товари в България. Със своите два терминала, летището има възможност да посреща и изпраща милиони пътници всяка година. 

Построено още в началото на 20-ти век, Летище София се развива непрестанно. През 2006 година е открит и втори терминал – удобен, модерен, с още повече удобства за пътуващите и възможност да вземете rent a car на самия терминал.

Летището се намира в непосредствена близост до града. Връзката му със столицата е изключително удобна и разнообразна: автобус, метро, автомобил.

Кола под наем София

Ако живеете извън България и планирате да посетите София, най-вероятно ще направите това със самолет. А ако се нуждаете от кола под наем на Летище София, то ние ще Ви я доставим напълно безплатно и в перфектно техническо състояние, с гражданска отговорност, платен данък и винетка и с всичко необходимо за пътуването Ви. Вие само се погрижете да имате в себе си шофьорска книжка. Дори и да искате да върнете колата на адрес в града, то доставката на Летище София отново ще е без допълнителна такса, както и връщането и в града.

Какъв по-добър начин има да стигнете от летището до вашата дестинация?

Наемането на автомобил под наем от летище София дава страхотно начало на вашето пътуване, като просто слизате от самолета, качвате се в колата и карате. Ако се страхувате да шофирате в непознат град или просто искате да се насладите пълноценно на почивката си, ние от Лъки ще ви осигурим перфектната кола под наем за град София.

С кола под наем в София и България

София - отправна точка за пътуване с кола под наем в България

София е най-големия град в България и столица на държавата. В града са концентрирани всички административни и управленски институции на България. 

Местата за разглеждане в София и околностите са много и изборът Ви няма да е лесен. Можете да се възползвате от местни гид-ове и тур-оператори, които организират градски и околоградски екскурзии, но със сигурност ще се нуждаете от кола под наем, за да можете да бъдете достатъчно мобилни и независими.

Кола под наем София

Града е известен със своите музеи, близостта му до планините Витоша, Рила, Пирин разкопките на старинната крепост Сердика и други забележителности. Самото разположение на града в Софийското поле в Стара планина, допринася за неговия приятен за живот климат.

София е отправна точка за посещение на много забележителности в българия. Някои от тях се намират съвсем близо до града. Други са на сравнително близки разстояния, но и за едните и за другите ще се нуждаете от автомобил под наем. Само за един час можете да стигнете до зимния курорт Боровец. За малко повече от час сте в Банско, а за почти два часа можете да бъдете в Пампорово.

В непосредствена близост до столицата се намират и подбалканските революционни селища копривщица, Клисура и Панагюрище. Препоръчваме Ви да ги посетите и да усетите духа на революционните борби за освобождение на България от края на 19-ти век.

Възползвайте се от кола под наем в София, за да посетите множеството културни събития, концерти, изложения и всякакви други събития, организирани на територията на града.

От София до Черно море с кола под наем

Изцяло изградената автомагистрала Тракия, Ви дава възможност да отидете на южното черноморие комфортно и сигурно с нает в София автомобил. Това в повечето случаи е предпочитан вариант, отколкото да планирате пристигане от чужбина на летището и от там да вземете кола под наем в Бургас, защото летището в София е с много повече редовни и чартърни полети на ниски цени.

Пътуването до северните курортни центрове, както и с кола под наем до Варна, не е толкова бързо, както до Бургас. Въпреки това, при правилно планиране на времето си, можете да се насладите на незабравима почивка. Възползвайте се от това, че ще минете през няколко от старите Български градове с наетата кола, за да ги разгледате. Сигурни сме, четова ще остави у Вас незабравими спомени.

По пътя си от София към северните черноморски курорти с кола под наем, не пропускайте и старите български столици Плиска и Преслав.

Нашата услуга за кола под наем в София

Ще останете изненадани от лесния процес по наемане на кола в София или Летище София. Достатъчно е да преминете през само няколко прости стъпки и Вашата резервация ще е готова:

  1. Посетете страницата ни за кола под наем в София или последвайте бутона по-горе;
  2. Посочете място, на което искате да бъде доставен рент а кар автомобила на Летище София или друга удобна локация за коли под наем в София, като София-Младост или в центъра на София;
  3. Въведете времето, за което искате да наемете колата в София;
  4. От предлаганите автомобили изберете подходящо превозно средство спрямо вашите нужди и цели на пътуването;
  5. Попълнете информация за наемателя на колата, с която ще ни помогнете да Ви я доставим;

Докато ние обработим запитването Ви, можете да проверите валидността на личната Ви карта и шофьорската книжка.