Кола под наем Летище София

Вземете кола под наем от летище София

Взимането на кола под наем на Летище София е по-лесно отколкото си мислите. Единственото което трябва да направите е да изберете подходящия за Вас автомобил и да следвате нашата интуитивна система за резервиране по-долу.
Най-общо, процеса може да се обобщи в няколко стъпки:
  1. Посетете страницата ни за коли под наем от летище София;
  2. Изберете място на наемане Летище София;
  3. Въведете времето, за което искате да наемете колата;
  4. Избирате желания автомобил;
  5. Оставяте малко ваши данни;
  6. Резервирате;
Кола под наем Летище София

Бихме искали да Ви помолим, при попълване на информацията за рент а кар от летище София, да попълните вашия номер на полет. Така ще ни помогнете да организираме посрещането ви коректно и навреме, което е добре за всички.

Как ще получите Вашият автомобил за рент а кар от летище София

Когато пристигнете на летището в София, нашият рент а кар агент ще Ви очаква с табела на която са изписани имената Ви. И за да сме в крак със съвременните тенденции, възможно е вместо хартиена табела да използваме таблет или телефон. Достатъчно е да се огледате в залата за пристигащи на терминал едно или терминал 2, в зависимост от това на кой терминал ще бъде полета Ви.

Заедно с нашия представител ще попълните договор за наем и получите колата си от паркинга на самия терминал на летище София. Не е необходимо да търсите никакъв транспорт до другия терминал или до офиса ни или до където и да било. Всичко което трябва да се направи за да се насладите на пътуването си с кола под наем от летище София от Лъки Рент А Кар ще бъде направено на самата аерогара и то само за няколко минути.

Защо да изберете кола под наем от летище София?

Кола под наем София

Ако живеете извън България и планирате да посетите София, най-вероятно ще направите това със самолет. А ако се нуждаете от рент а кар на Летище София, то ние ще Ви я доставим напълно безплатно и в перфектно техническо състояние, с гражданска отговорност, платен данък и винетка, както и всичко необходимо за пътуването Ви. Вие трябва само да се погрижите да носите в себе си шофьорска книжка. Дори и да искате да върнете колата на адрес в града, то доставката на Летище София отново ще е без допълнителна такса, както и връщането и в града.

Какъв по-добър начин има да стигнете от летището до вашата дестинация?

Наемането на автомобил от летище София дава страхотно начало на вашето пътуване, като просто слизате от самолета, качвате се в колата и шофирате към избраната дестинация. Ако се страхувате да шофирате в непознат град или просто искате да се насладите пълноценно на почивката си, ние от Лъки ще ви осигурим перфектната кола под наем за град София.

Летище София е най-голямото летище за пътници и товари в България. Със своите два терминала, летището има възможност да посреща и изпраща милиони пътници всяка година. 

Построено още в началото на 20-ти век, Летище София се развива непрестанно. През 2006 година е открит и втори терминал – удобен, модерен, с още повече удобства за пътуващите и възможност да вземете rent a car на самия терминал.

Летището се намира в непосредствена близост до града. Връзката му със столицата е изключително удобна и разнообразна: автобус, метро, автомобил.