Флийт мениджмънт

Известна още като

Поддържане на автопарк

тази услуга е все по-популярна както сред корпоративните клиенти, така и след физическите лица.

Всички ние знаем, че да се поддържа един автомобил винаги в перфектно състояние не е много труден процес, но изисква време и средства. И това е само измеримата част от сервизирането на колата Ви. Не трябва да забравяме процеса по проследяване на настъпването на необходимост от съответното действие, без то да е сигнализирано от автомобила.

Какво имаме предвид:

  • Настъпване на дата за преминаване на годишен технически преглед;
  • Падежиране на следваща вноска на застраховка Гражданска отковорност или подновяване на застраховката;
  • подновяване на застраховка Каско, представяне на автомобила за оглед или падежиране на поредна вноска;
  • Настъпване на време за посещение на автомобила в сервиз за смяна на масло, филтри и други консумативи;
  • Сезонна смяна на гуми и тяхното съхранение;
  • Завеждане на щети пред застрахователя;
  • Запазване на час за отстраняване на щетите;
  • и много други…

Всичко това далеч не е изчерпателен списък с задачите, които Вашия автомобил Ви поставя и Вие не може да отлагате до безкрай.

В днешното забързано ежедневие е много ценно да знаете, че има на кого да се доверите, когато имате нужда от съдейстние, а защо не и само от съвет. За това Ви предлагаме да ни поверите грижата за Вашия автомобил, а ние Ви обещаваме, че ще се грижим за него, както се грижим за нашите коли под наем, дори повече.

По долу сме публикували нашите общи варианти за обслужване на Вашите автомобили. Въпреки това, ние много добре разбираме, че за да бъде една услуга перфектна, тя трябва да се структурира спрямо клиентското очакване.

Свържете се с нас, за да обсъдим всички детайли и варианти, с какво можем да Ви помогнем. Ще обсъдим Вашите очаквания, ще Ви предложим индивидуално решение, което Ви пасва идеално.

Стандартни абонаменти за флийт мениджмънт

Пакет „Свобода“

Представлява услуга по поддържане на автомобил или автомобилен парк, при който ние поемаме цялата грижа за Вашия автомобил.

Ние ще следим за абсолютно всичко и ще Ви информираме за това, което трябва да се направи. И за да бъдете наистина свободни от грижите за колата си, ние ще се погрижим и за нейното физическо придвижване до съответното място, когато това е необходимо. С нашата услуга „от врата до врата“ (door to door), Вие ще разполагате със своето време за забавление или задължения, а ние ще откараме автомобила Ви когато и където е необходимо. А за времето през което ще останете без автомобил ще Ви предоставим кола под наем в София или друг град на уникална, неустоима цена.

Пакет „Спокойствие“

В тази услуга Ви даваме възможност да изберете бюджетно решение за поддържането на Вашите автомобили.

Ние ще следим за абсолютно всички дейности по автомобила Ви и ще Ви консултираме за всяка една от тях. Ще Ви посъветваме за подходящ сервиз, ще Ви посъветваме за обема от сервизни дейности които да се извършат и всичко останало, за което се сетите, че имате нужда от съвет. Самото транспортиране на автомобила си остава Ваш ангажимент. Все пак автомобила си е Ваш ;);)

Все пак е безценно да имате приятел, на когото можете да звъннете при нужда, нали!

Пакет „Инцидент“

Пълна свобода за Вас сами да изберете кога да ни се доверите и кога сами да вземете нещата в свои ръце.

Без дългосрочни ангажименти от Ваша и наша страна, Вие можете да ни потърсите по всяко време, когато имате нужда от съдействие.

Ние ви очакваме!

И не забравяйте, причината за предотвратяване на всяка неприятност е предварителната мисъл за нея!

Бъдете предвидливи!