Кола под наем във Варна

Как да наемете кола под наем във Варна

Lucky Rent A Car BG Ви предлага коли под наем във Варна на изгодни цени, с възможност за наемане и връщане на територията на града, без допълнителна такса. Можете да вземете  избрания автомобил на посочен от Вас адрес. Ние ще Ви го доставим в посочения в резервацията час напълно безплатно.

Няма защо да търсите на картата къде се намира нашия офис. Не е необходимо дори да проучвате как да стигнете до нас.

Ние ще Ви доставим наетия автомобил, както и ще го вземем от най – удобното за Вас място. Дори адресите на наемане и връщане да са различни, ние ще се съобразим с това. Достатъчно е да посочите това, когато резервирате автомобил.

Кола под наем Варна, кола под наем летище, кола под наем летище варна, рент а кар летище, рент а кар летище варна, летище варна, кола под наем варна

Кола под наем на летище Варна

Летище Варна е най-голямото летище в североизточна България. Ако живеете извън страната и планирате да посетите северното черноморие на България, не е задължително да кацате и да вземате кола под наем в София. Резервирайте си самолетен билет до морската столица на България, където също ще можете да наемете кола от нас.

Летището на града е със силно изразена сезонна натовареност. През активния летен сезон броя на извънредните и чартърни полети сериозно надвишава броя на редовните. Именно за това то представлява жизнено важен фактор за развитието на туризма в региона. Това летище е входна и изходна точка за милиони туристи всяка година. Тук кацат и излитат почиващите в най-големите курортни комплекси на северното българско черноморие:

Златни Пясъци, Константин и Елена, Слънчев Ден, Албена, Обзор и други.

А ако трябва да стигнете до тези курорти, то Вие се нуждаете от кола под наем, която ще Ви доставим до летището напълно безплатно. Дори и да искате да върнете колата на адрес в града, то доставката на Летище Варна отново ще е без допълнителна такса.

Възползвайте се от нашите безплатни доставки. Вземете наетия автомобил от адреса на който Ви е най-удобно. Не проучвайте градския транспорт, не пренасяйте багажа си.

 

Ние ще направим наемането на кола във Варна и летище Варна приятно!

Кола под наем Варна